Domácnost

Chutná večeře zn. snadno a rychle!

Nevíte co k večeři? Tápete v paměti, co jste již dlouho nevařily a na co by měla vaše rodina chuť? Také máte občas pocit, že vaříte několik jídel stále dokola? Nedělejte nic složitého a nelamte si hlavu, udělejte třeba pizzu nebo halušky.

Naším tipem jsou dvě balení od firmy Labeta – halušky a pizza, které připravíte velmi snadno a rychle.

Pokud máte chuť na halušky, můžete je připravit buď klasicky se sýrem brynzou a s nadrobno nakrájeným a osmaženým špekem či slaninou nebo s bílým kysaným zelím. Obojí je velmi dobré, halušky dokonce označují naši slovenští sousedé za jídlo své národní kuchyně. Těsto nevyžaduje žádnou dlouhou přípravu, stačí jen směs z balíčku smíchat s vodou (kolik vody musíte do směsi dát nejdete přesně napsané na obalu), nechat chvíli odstát, a pak jen přes speciální haluškové sítko propasírovat do vroucí vody. Pokud nemáte sítko, snadno halušky vytvoříte vykrajováním malou lžičkou. Po několika minutách jsou halušky uvařené a hotové. Pak je jen smícháme buď v misce nebo přímo na talíři s připravenou osmaženou slaninou a spolu se sýrem nebo zelím je vše hotové.

Jestli jste již dlouho doma nepřipravili pizzu, i ta vám nedá moc práce. Těsto od Labety také připravíte z již koupené směsi, pěkně jej natáhnete na vymazaný plech a obložíte rajčaty, sýrem, šunkou, žampiony, prostě vším, na co máte chuť.

V případě, že vaši domácí strávníci mají chuť na řízek nebo na omáčku a vy nemáte doma hotový knedlík nebo se vám nechtějí škrábat brambory, vyzkoušejte instatní bramborovou kaši s mlékem nebo bramborové knedlíky od Labety. Opět vám rychlá a snadná příprava zaručí nejen ušetření vašeho času, ale i chutnou přílohu k jídlu.

Zaujaly vás naše tipy od Labety? Na stránkách této firmy www.labeta.cz najdete i další

   
14.04.2003 - Dům a byt - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. avatar
    [16] Simba [*]

    Dorlay: taky jsem měla tento názor ... ale s práškovou směsí na bramboráky od Labety jsem nadmíru spokojená. A je jednou řekl, že by raději z strouhaných brambor ...OK, nastrouhej si je a já je napeču.

    superkarma: 0 10.11.2003, 11:54:02
  2. avatar
    [13] Ťapina [*]

    Já když dělám bramboráky z pytlíku, tak do nich stejně přidám ještě brambory.

    superkarma: 0 14.04.2003, 19:51:13
  3. avatar
    [10] klara.kr [*]

    Já bych spíš nedělala bramboráky z pytlíku, ale halušky, pizzu, palačinky... a taky perník

    superkarma: 0 14.04.2003, 11:21:43
  4. avatar
    [3] sarobrouk [*]

    Struhadlo je dobrý nápad, já si říkala, že se s tím nebudu hrát lžičkou.

    superkarma: 0 14.04.2003, 10:05:10
  5. avatar
    [2] sarobrouk [*]

    Halušky bych si dala. Asi to zvolím jako nápad pro dnešní večer.

    superkarma: 0 14.04.2003, 10:04:30
  6. avatar
    [1] Wiki [*]

    Kdyz nemate specialni haluskove sito, da se to se stejnym uspechem delat pres struhadlo s vetsima okama :)) Jen se tam toho nesmi dat moc, jinak to preteka pres okraje :))

    superkarma: 0 14.04.2003, 09:49:56

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme