Novinky

Chlup času nezastavíš!

Dobré ráno, milé čtenářky! Při hledání témat na článek je sociální síť Facebook často naším věrným pomocníkem. Někdy na něm narazíme na závažná témata, občas se nestačíme divit lidské kreativitě a sem tam se pořádně pobavíme. A také vám rády trochu té srandy zprostředkujeme.

Jako například obrázek znázorňující evoluci ochlupení, na který jsme narazily včera. Jak už jsme zde několikrát zmiňovaly, mužským idolem současnosti jsou lumbersexuálové, čili muži s vizáží kanadského dřevorubce, jimž nesmí chybět plnovous. A přitom to není tak dávno, kdy ještě frčely knírky, případně hladce oholené tváře.

Pravým opakem oproti tomu jsou ženské intimní části těla. Ještě za dob totality frčely zarostlé zahrádky, postupem času se porost zkracoval a zužoval, až už není co holit.

Co se vám líbí víc, plnovous nahoře nebo dole? :)

\acdya\sfc

   
22.01.2015 - Redakční novinky - autor: Marta Pušová

Další příspěvky

Komentáře:

  1. avatar
    [45] gerda [*]

    MaVy — #41kuřecí dělávám častěji, to je pravda. A taky do knedlíčků v polévce. Na stará kolena jsem přišla na to, že místo pracného škrabání anebo mixování a následného mytí mixéru je praktičtější nastrouhat je ještě zmrzlá na hrubém struhadle.

    superkarma: 0 22.01.2015, 17:25:09
  2. avatar
    [44] fulfy [*]

    gerda — #36A s cibulkou a kouskem česneku, sakra, proč my teď jíme nějak dietně....i ty ptáčky byly kuřecíSml57Sml30

    superkarma: 0 22.01.2015, 16:27:55
  3. avatar
    [43] fulfy [*]

    Nikar — #28 Sml67Sml67Sml67 samý dobroty, lentilky ,,kradu" potajmu dcerceSml16Sml16

    superkarma: 0 22.01.2015, 16:26:09
  4. avatar
    [42] fulfy [*]

    gerda — #24 gerda — #26Tady mi děláš chutěSml57Sml57Sml57, nevim, co dřív - honí mně tu z toho mlsná a bílim ledniciSml30Sml30Sml30, za chvíli jedu na dvanáctku - né na pivko, ale do práce, tak se musim posilnitSml57Sml30

    superkarma: 0 22.01.2015, 16:24:53
  5. [41] MaVy [*]

    gerda — #34 tak to teda ne Sml23Sml16,pokud připravuješ kuřecí, tak je doktoři a i pediatři stále doporučují, sice nemají tolik železa, jak se dřív tvrdilo, ale jíst je máme Sml67 a hlavně já bych se po nich utloukla Sml20 a nevzdám se jich a synek je jí taky moc rád, takové řízečky s kaší Sml22

    1. na komentář reaguje gerda — #45
    superkarma: 0 22.01.2015, 16:16:38
  6. avatar
    [40] gerda [*]

    kobližka — #39a pozor!! Za svou literární činnost zde NEPOŽADUJEME PENÍZE.Sml24

    superkarma: 1 22.01.2015, 15:51:27
  7. avatar
    [39] kobližka [*]

    gerda — #38 Dyk jo,tak to má být.Třeba se to tady ujme Sml80

    1. na komentář reaguje gerda — #40
    superkarma: 0 22.01.2015, 15:34:00
  8. avatar
    [38] gerda [*]

    hele, a všímáte si všichni, jak se pěkně obejdeme bez redakčních témat? Co si člověk neudělá sám...Sml57

    1. na komentář reaguje kobližka — #39
    superkarma: 1 22.01.2015, 15:15:59
  9. avatar
    [37] kobližka [*]

    gerda — #36 No,když je na tom pěkně cibulka,tak párkrát do roka nic proti tomu nemám Sml58

    superkarma: 0 22.01.2015, 15:10:05
  10. avatar
    [36] gerda [*]

    kobližka — #35ale jo, ale jo, nejsem proti, oboje je na stejné úrovni. Stejně je nejlepší chleba se sádlem a se škvarkamaSml52

    1. na komentář reaguje kobližka — #37
    2. na komentář reaguje fulfy — #44
    superkarma: 0 22.01.2015, 15:07:41
  11. avatar
    [35] kobližka [*]

    gerda — #34 Tož neblázni a co jsou ledvinky? Sml30 Taková malá průtoková toaleta Sml30....

    Myslím,že i moderní výzkum si jater ve výživě cení.

    http://www.nutricoach.cz/jatra--c55

    1. na komentář reaguje gerda — #36
    superkarma: 0 22.01.2015, 15:05:01
  12. avatar
    [34] gerda [*]

    kobližka — #32tož neblázni, játra jsou přece filtr v těle, proto moc zdravá nejsou. Mrzí mě, že ti kazím radost, ale zdravé jídlo to teda není. Za mých mladých let se propagovaly i syrové, pro nemocné, jako zdroj železa. Pak to pomalu začli opravovat a nadšení z jater odeznívalo. Ale je to jako se vším - má se jíst pestře a přiměřeně, pak neškodí nic. Ledvinky mám moc ráda, umím je udělat tak, že hezky voní.

    1. na komentář reaguje kobližka — #35
    2. na komentář reaguje MaVy — #41
    superkarma: 1 22.01.2015, 14:50:51
  13. avatar
    [33] gerda [*]

    Nikar — #31kvásek mám normálně v ledničce, vždycky si nechám na dně základ na další a v lednici má vydržet i víc jak týden. Nic to není - ale pro první založení kvásku jsem si koupila sušený, prodávají ho Zdravé výživy. Den předem vyndám z ledničce, oživím teplou vodou a žitnou moukou, párkrát přikrmím, až je toho plná zavařovačka a další den ráno zadělám. Normálně ručně, v míse. Odpoledne mám napečeno. Nedá to ani práci, když se sečte manuální činnost, tak celkem asi 15 minut na všecko.

    superkarma: 0 22.01.2015, 14:47:31
  14. avatar
    [32] kobližka [*]

    gerda — #29 Játra nepovažuju za vnitřnosti,navíc je míváme,tak 6x do roka.A nic zdravotně závadného na nich nevidím.Ostatní,jako jsou ledvinky,mozeček absolutně nejíme.Dokonce jsem to ani nikdy nekoupila.

    1. na komentář reaguje gerda — #34
    superkarma: 0 22.01.2015, 14:45:37
  15. [31] Nikar [*]

    gerda — #30 kvásek jsem měla udělaný před rokem, ale pak ne to nebyl čas, přišla dovolená, nyní dělám chlebík jednou za čas, takže používám z kvasnic, ale už fakt přemýšlím, že se vrátím ke kvásku

    1. na komentář reaguje gerda — #33
    superkarma: 0 22.01.2015, 14:39:00

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. avatar
    [30] gerda [*]

    Nikar — #28jééé, já mám právě upečený chleba taky, ale dělám si kváskový, ten teda je, úhlopříčně na plech a vydrží tak tři dny. Pak dělám dalšíSml30

    1. na komentář reaguje Nikar — #31
    superkarma: 0 22.01.2015, 14:22:16
  2. avatar
    [29] gerda [*]

    kobližka — #27u nás mívají občas i telecí, já teda vnitřnosti dělávám ze zdravotních důvodů fakt málo, ale pochutnáme si. Všichni vzpomínají na silvestrovské ledvinky na cibulce, protože je to taky výjimečné jídlo - jen velmi zřídka.

    1. na komentář reaguje kobližka — #32
    superkarma: 0 22.01.2015, 14:21:04
  3. [28] Nikar [*]

    fulfy — #12špenátová polévka, zajídám ji lentilkami, na zítra budou kuřecí stehna pečené na cibuli a na večeři domácí bramborový chlebík s vajíčkovou pomazánkou

    1. na komentář reaguje gerda — #30
    2. na komentář reaguje fulfy — #43
    superkarma: 0 22.01.2015, 14:08:39
  4. avatar
    [27] kobližka [*]

    gerda — #25 No,klasika,vepřová.Jsme už po "o" a bomba! K tomu pivečko,13´° polotmavý Démon....a už mám v bříšku jako v pokojíčku Sml30

    1. na komentář reaguje gerda — #29
    superkarma: 0 22.01.2015, 13:25:40
  5. avatar
    [26] gerda [*]

    fulfy — #23zítra dělám polévku z růžičkové kapusty s máslovou jíškou a mrkvičkou - to se asi budeš ofrňovatSml30, ovšem pak bys jistě uvítal krkovičku na hříbkách (pravých) s rýží basmati a jablečným kompotem.

    1. na komentář reaguje fulfy — #42
    superkarma: 0 22.01.2015, 13:04:12
  6. avatar
    [25] gerda [*]

    kobližka — #18jaká jatérka to jsou?? Dala bych si, docelaSml20

    1. na komentář reaguje kobližka — #27
    superkarma: 0 22.01.2015, 13:02:31
  7. avatar
    [24] gerda [*]

    fulfy — #21tak to neznáš žemlovku, co peču já. Všichni se olizují a chválí.

    1. na komentář reaguje fulfy — #42
    superkarma: 0 22.01.2015, 13:01:25
  8. avatar
    [23] fulfy [*]

    denkas — #17 cilani — #20A co bude, potřebuju inspiraceSml16Sml16Sml16

    Halušky se zelim a uzenym - tak ty bych si dal hnedSml15, zkusím o víkendu ,,zpracovat" ženuSml16Sml16Sml16

    1. na komentář reaguje gerda — #26
    superkarma: 1 22.01.2015, 12:46:49
  9. avatar
    [22] fulfy [*]

    kobližka — #18To zní lákavě, takže dobrou chuťSml67

    superkarma: 0 22.01.2015, 12:44:48
  10. avatar
    [21] fulfy [*]

    gerda — #14Semlbábu - jenom to neSml30Sml30Sml30Sml30Sml30Sml30,ale polívku, tu mam rádSml67

    1. na komentář reaguje gerda — #24
    superkarma: 0 22.01.2015, 12:43:58
  11. [20] cilani [*]

    Právě jsem si nachystala halušky se zelím a uzeným.. Mňamka.. a na večeři bude ještě zelný list, co zbyl ze včerejška..

    1. na komentář reaguje fulfy — #23
    superkarma: 0 22.01.2015, 12:37:01
  12. [19] Rikina [*]

    Nemám oběd Sml80 oběd bude až v sobotu. Možná. Nebo v neděli. Pokud ovšem půjdu kolem otevřené hospody, a budu mít čas se tam stavit. Jinak holt smůla. Sml57

    superkarma: 0 22.01.2015, 12:24:19
  13. avatar
    [18] kobližka [*]

    fulfy — #12 Máš recht,sami změníme ítma.Takže světe div se - dneska vaří manžel a jsou restovaná játra,brambůrky,domáci tatarka Sml59

    1. na komentář reaguje fulfy — #22
    2. na komentář reaguje gerda — #25
    superkarma: 0 22.01.2015, 12:19:31
  14. avatar
    [17] denkas [*]

    fulfy — #12 gerda — #14 Kahomar — #15Teda,vy mi děláte chutěSml57Pudu si vzít pribináčkaSml30Já vařim až na čtvrtou hodinu

    1. na komentář reaguje fulfy — #23
    superkarma: 0 22.01.2015, 12:16:55
  15. avatar
    [16] gerda [*]

    Kahomar — #15není nad takovou polévku, když je hnusně jako dneska. Sml67

    superkarma: 0 22.01.2015, 12:09:32
  16. avatar
    [15] Kahomar [*]

    gerda — #14 u nás též kyselica - tedy zelňačka, už se těším Sml67

    1. na komentář reaguje gerda — #16
    2. na komentář reaguje denkas — #17
    superkarma: 0 22.01.2015, 12:03:28
  17. avatar
    [14] gerda [*]

    fulfy — #12Kyselica a semlbába.

    1. na komentář reaguje Kahomar — #15
    2. na komentář reaguje denkas — #17
    3. na komentář reaguje fulfy — #21
    superkarma: 0 22.01.2015, 12:01:59
  18. avatar
    [13] gerda [*]

    Okénko do historie?Sml57 Marně tam hledám rok 2015Sml80

    superkarma: 0 22.01.2015, 12:01:36
  19. avatar
    [12] fulfy [*]

    Hezké poledne a dobrou chuť, změním téma - co máte dneska dobrého k oběduSml57 - Sml57????

    Já ptáčky a knedlikySml16

    1. na komentář reaguje gerda — #14
    2. na komentář reaguje denkas — #17
    3. na komentář reaguje kobližka — #18
    4. na komentář reaguje Nikar — #28
    superkarma: 0 22.01.2015, 12:01:04
  20. [11] Maryene [*]

    Včera kliky, dnes tohle, co tu bude zítra? Je na čase i přejmenování webu, že by tohle čtení bylo in?

    superkarma: 0 22.01.2015, 11:25:04
  21. [10] Jarek9 [*]

    Na ochlupení nestačím po ránu zírat.

    Venku svítí slunce.

    superkarma: 0 22.01.2015, 09:57:05
  22. avatar
    [9] kobližka [*]

    Článek světového významu - bravo.Jen tak dál Sml68

    superkarma: 2 22.01.2015, 09:31:20
  23. avatar
    [8] denkas [*]

    Vždyť je to 15 let staréSml80

    superkarma: 1 22.01.2015, 09:21:48
  24. [7] Miroslava Gregorová [*]

    Dobré ráno Sml30Sml30

    superkarma: 0 22.01.2015, 09:08:24
  25. avatar
    [6] Hanula [*]

    Sml16krásné ráno

    superkarma: 0 22.01.2015, 08:40:11
  26. avatar
    [5] datura [*]

    Tak že bych se šla místo snídaně vyholit ??? Sml32

    superkarma: 1 22.01.2015, 08:25:53
  27. avatar
    [4] Kahomar [*]

    Kristepane, to nám ten den zase začíná, vskutku sranda k popukání Sml68

    superkarma: 0 22.01.2015, 08:19:33
  28. [3] Rikina [*]

    ježíšikriste, každý den si myslím, že větší pitomost už nelze najít a dát sem jako novinku, a každý den mě aspoň jedna z redaktorek přesvědčí o tom, že to možné je. Sml15 Neuvěřitelné. Sml68

    superkarma: 3 22.01.2015, 08:15:22
  29. [2] kantor10 [*]

    dobré ráno,to je hned po ránu článekSml23

    superkarma: 0 22.01.2015, 08:08:18
  30. avatar
    [1] vladka321 [*]

    Krásné dobré ráno Sml16

    superkarma: 0 22.01.2015, 07:58:22

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Dětský pokoj - zařizování, rekonstrukce

Náš tip

Doporučujeme