Novinky

Cheesecake s bánánovým chlebíčkem

Většina z vás bude znát nepečený korpus na cheesecake, který bývá vytvořen ze sušenek s máslem. Dnes se můžete inspirovat k pečení podle nového receptu, jež dává jako základ cheesecaku banánový chlebíček. Je čas na změnu.

   
24.03.2017 - Redakční novinky - autor: Kristina Vodičková

Komentáře:

  1. avatar
    [8] Gloria [*]

    Matinea — #7 Mam dojem ze mas pravdu, ja nesnasim borsc ani rustinu, vlastne nemam rada vubec nic co je ruskehoSml68je to vsechno fuj!Sml68

    superkarma: 0 25.03.2017, 02:40:15
  2. avatar
    [7] Matinea [*]

    Gloria — #6 S receptem na boršč v ruštině by takový problém nebyl Sml30

    1. na komentář reaguje Gloria — #8
    superkarma: 0 25.03.2017, 00:17:33
  3. avatar
    [6] Gloria [*]

    kozeluhova — #3 babinka — #4 Je treba si pustit video, prisady jsou tam napsane, ale je to v anglictine, v redakci si zrejme mysli ze kazdy mluvi anglicky!

    1. na komentář reaguje Matinea — #7
    superkarma: 0 24.03.2017, 20:12:39
  4. avatar
    [5] Myškomedvídek [*]

    paráda Sml59

    superkarma: 0 24.03.2017, 17:47:48
  5. [4] babinka [*]

    To bude dobrota, ale recept potřeba napsat...škoda...Sml22

    1. na komentář reaguje Gloria — #6
    superkarma: 0 24.03.2017, 15:40:32
  6. [3] kozeluhova [*]

    Video fajn,ale navíc bych potřebovala vidět recept napsaný

    1. na komentář reaguje Gloria — #6
    superkarma: 0 24.03.2017, 13:18:55
  7. [2] MARIE MATEJKOVA [*]

    Opět něco na zub ke kavě Sml59

    superkarma: 0 24.03.2017, 11:12:20
  8. avatar
    [1] 135evik [*]

    Vypadá to skvěle!Sml59

    superkarma: 0 24.03.2017, 10:39:45

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa na téma: Zubní zdraví

Náš tip

Doporučujeme