Milé čtenářky, v první ranní novince jsem slíbila odměnu za recept, kterým příspějete do diskuze. A jaký pokrm z hub si nás získal? :)

Gratulujeme čtenářce s nickem Setury a děkujeme za její recept na pochoutku z hlívy ústřičné! Získává od nás Zeštíhlující peeling Clé Végétale Minceur od Yves Rocher v hodnotě 290 Kč.

vyhra

A zde je recept, přejem dobrou chuť :)


Setury píše:

Přidávám recept na jednu variantu večerního baštění. Místo přesolených brambůrek a křupek, volím hlívu ústřičnou. Je zdravá, dodává tělu vitamíny a posiluje imunitu, což teď na podzim právě potřebujeme.

Postup:
Houbičku nakrájím na proužky, přidám česnek a obalím v mouce, na malém množství oleje osmažím a jsou vynikající. Když česnek obměníme za chilli papričku nebo jiné koření, tak máme různé variace chutí, kdo má co rád. Takovéhle „brambůrky“ si rádi ukuchtí i děti samy a pak jim i víc chutnají, když se podílí na jejich výrobě.

Reklama