Vaření

Brynzové pagáčky

Suroviny

500 g hladké mouky
200 g brynzy
150 g sádla
1 vejce
2 dl mléka
špetka jedlé sody a soli
vejce na potření
kmín a hrubá sůl a posypání

Postup

Všechny suroviny smícháme a vypracujeme tuhé těsto, které necháme asi dvě hodiny uležet.
Vyválíme, vykrajujeme kolečka, která potřeme vejcem a posypeme kmínem a hrubou solí. Pečeme v dobře vyhřáté troubě dozlatova.

Dobrou chuť přeje Johanka.

   
29.07.2010 - Slané pečení - autor: elly

Komentáře:

  1. avatar
    [3] hubajda [*]

    daska59 — #2 ja ji videla v kauflandu

    superkarma: 0 15.11.2012, 23:18:43
  2. avatar
    [2] daska59 [*]

    Brynzu miluju, jen se špatně shání. Jak se mi to povede, zkusím Sml16

    1. na komentář reaguje hubajda — #3
    superkarma: 0 07.02.2012, 16:24:29
  3. avatar
    [1] evoma [*]

    Jé,konečně recept,který jsem dlouho hledala.

    Jako malá jsem bývala na návštěvě u babičky na Slovensku v Šahách a ona zrovna takové pagáčky pekla.Určitě je vyzkouším a vrátím se do dob svého mládí.A že to je už 50 let.

    Dík za recept.Sml59

    superkarma: 0 29.07.2010, 07:28:35

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?

Náš tip

Doporučujeme