Vaření

BONDUELLE představuje zeleninu upravenou na páře!

Už jste ji vyzkoušeli? Je to naprostá revoluce ve světě konzervace. Zelenina upravená na páře, BONDUELLE Vapeur, si zachovává ještě vyšší množství cenných vitamínů a minerálních látek. Je skvělou volbou pro ty z nás, které chtějí mít kvalitní a křupavou zeleninu vždy při ruce.

Zelenina upravená na páře BONDUELLE Vapeur, si zachovává svou autentickou chuť, barvu, vůni a konzistenci v nezměněné kvalitě po dlouhou dobu. Zárukou kvality je i fakt, že zelenina je sklizena a maximálně do 4 hodin od sklizení zpracována. Po otevření plechovky najdete jen malé množství vody, které vzniklo právě konzervací pomocí páry. BONDUELLE Vapeur si zachovává kvalitu blízkou čerstvé zelenině a chutná jako byste ji právě utrhli ze záhonku. Jedná se o revoluční a velmi šetrný způsob zpracování. Nesmíme zapomenout zmínit, že BONDUELLE při zpracování nepoužívá žádné konzervační látky.

bonduelle

Řada BONDUELLE Vapeur čítá 7 výrobků - mrkev, cizrnu, čočku, velmi jemný hrášek, zelené fazolky, fazole Cannellini a Barlotti. Především u luštěnin oceníte jejich křupavou chuť a jednoduché použití při přípravě zeleninových a masových salátů nebo chutných omáček. Významně si zkrátíte čas přípravy, protože výrobky jsou určeny k okamžitému použití. Nemusí se ani namáčet ani vařit.

Inspirace do vaší kuchyně

   
02.06.2014 - Zelenina - autor: Komerční článek

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme