Reklama

Úprava sous vide je způsob pomalého vaření masa ve vakuu. Maso si tak zachová svou přirozenou chuť, šťavnatost, i vůni a potěší i ty nejnáročnější gurmány. Takto upravené maso se skvěle hodí ke grilování a hotové je doslova za pár minut. V nabídce prodejen Albert nyní najdete několik druhů mas, připravených právě touto metodou.

Dobroty jako od šéfkuchaře

masoVepřové trhané maso Sous vide Albert Excellent

Exkluzivně v prodejnách Albert

Běžná cena 199 Kč/kg

Delikátní trhané vepřové sous vide připravíte podle návodu na obalu do 30 minut. Výborně chutná v burgerové housce v kombinaci se salátem coleslaw. Tahle dobrota ozvláštní každou zahradní party.

 

masoVepřová žebra Sous vide Albert Excellent

Exkluzivně v prodejnách Albert

Běžná cena 199 Kč/kg

Vepřová žebírka v barbecue omáčce a medu jsou tak křehká a šťavnatá, že by se za ně nestyděl ani špičkový šéfkuchař. Jejich přípravu navíc zvládne opravdu každý. Jako příloha se nejlépe hodí česneková bagetka nebo chléb.

 

masoHovězí ossobuco Sous vide Albert Excellent

Exkluzivně v prodejnách Albert

Běžná cena 199 Kč/kg

Hovězí kližka s lahodnou morkovou kostí připravená speciální metodou sous vide se vám bude doslova rozplývat na jazyku. Tahle milánská specialista vás překvapí svou jednoduchou přípravou. Výborně chutná podávaná s čerstvým bílým pečivem. Večeři s nádechem luxusu tak máte doma připravenou raz dva.

www.albert.cz