Novinky

Akce pro čtenářky: grilovací párty v redakci Žena-in

Milé čtenářky, připravujeme pro vás krásnou akci! Můžete se zapojit do soutěže a vyhrát účast na akci, kterou připravujeme příští úterý dne 23. 6. od 17.00 u nás v redakci v centru Prahy.

grilovani

Grilování k létu patří a my jsme pro vás připravili skvělou grilovací párty! Zapojte se do soutěže a odpovězte správně na soutěžní otázku.

Soutěž najdete na této stránce (klikni).

Na co se můžete těšit?

Ochutnáme a otestujeme maso a uzeniny určené pro grilování od partnera akce – hypermarketu Globus. Poslechnete si odborné rady k zásadám grilování od naší redaktorky Vaření a foodblogerky www.bohynekuchyne.cz Elly Kolaříkové. Ochutnáte další dobroty jako saláty, různé dipy a omáčky, které se hodí ke grilovacímu masu.

maso

Celá akce bude ve znamení grilování, zábavy a dojde i na dárečky od redakce.

Líbila by se vám taková akce? Pak se zapojte do soutěže a těšte se, že vybereme zrovna vás. Vybereme celkem 10 výherkyň. Akce se koná v Praze, příští úterý dne 23. 6. od 17.00 u nás v redakci v centru Prahy na naší zahrádce. Výherce budeme kontaktovat po skončení soutěže a pošleme jim přesnou adresu.

Partnerem grilovací akce je hypermarket Globus, který ve svých řeznictvích nabízí vždy čerstvé a kvalitní maso a uzeniny

Proč jít nakoupit maso a uzeniny pro grilování do hypermarketů Globus?

  • Opravdové řeznictví mají v každém hypermarketu, výrobky nepřeváží z místa na místo, proto jsou vždy opravdu čerstvé
  • Ve svých řeznictvích zpracovávají maso té nejvyšší kvality od ověřených dodavatelů
  • Nabízí široký výběr již připraveného masa na gril a to bez zbytečné chemie
  • Masa na gril připravují každý den z čerstvého masa přímo v zázemí hypermarketu. Díky již naloženým steakům, hotovým špízům či samotným kostkám na špízy ušetříte svůj čas při přípravě grilování
  • Všechny jejich uzeniny na grilování jsou vyráběné z čerstvého masa a plněné do přírodních střívek.
  • I při výrobě uzenin vychází z tradice českého uzenářství a pracují bez zbytečné chemie
  • V sortimentu pravidelně naleznete i méně tradiční masa, jako telecí a jehněčí, která se výborně hodí na grilování.
  • Školený personál svému řemeslu rozumí a poradí vám s výběrem.

gril

Maso a uzeniny z řeznictví Globus – Vždy kvalitní a čerstvé

V zázemí každého hypermarketu Globus je řeznická a uzenářská dílna. Proto vám každý den nabízíme maso nejvyšší kvality i čerstvosti a zásadně v kuchyňské úpravě.

Při výrobě uzenin vycházíme z úspěšné tradice českého uzenářství, takže neobsahují žádné náhražky ani  zbytečné chemické přísady.  Na většině z nich si mohou pochutnat například i ti, co musí dodržovat bezlepkovou dietu.

 

globus

Více o nabídce Globus najdete ZDE

   
16.06.2015 - Redakční novinky - autor: (red)

Komentáře:

  1. avatar
    [20] risina [*]

    Už proběhl výběr výherců?

    superkarma: 0 22.06.2015, 21:20:15
  2. avatar
    [19] Eva_CZ [*]

    gerda — #17 pisu si : pro maso do Globusu.

    superkarma: 0 17.06.2015, 12:54:13
  3. avatar
    [18] risina [*]

    Prosím o informaci, kdy proběhne výběr zúčastněných.

    superkarma: 0 17.06.2015, 12:16:39
  4. avatar
    [17] gerda [*]

    tak Globus, co se týká masa, reklamu ani neptotřebuje. Zatím jsem tam nikdy nekoupila nic, co by nebylo výborné.Sml67

    1. na komentář reaguje Eva_Fl — #19
    superkarma: 0 17.06.2015, 11:34:52
  5. avatar
    [16] Eva_CZ [*]

    vladka321 — #8 smekam, nemam tuseni, o cem mluvis, ale syr vypada uzasne. Sml67

    superkarma: 0 17.06.2015, 04:21:38
  6. avatar
    [15] Eva_CZ [*]

    Věra Forejtová — #10 co takhle si zopaknout vyjmenovana slova po L ?

    superkarma: 0 17.06.2015, 04:21:07
  7. avatar
    [14] vladka321 [*]

    Hanula — #9 Věra Forejtová — #10Děkuji moc, ale když je mléko a tak nějak stále víc a více, tak prostě to zpracování přijít musí. A tak se hledají recepty a potom se kuchtí a někdy i čaruje a také vyhazuje a najednou to přijde a je z toho i něco dobrého Sml58

    superkarma: 0 16.06.2015, 18:43:32
  8. avatar
    [13] samecka [*]

    Věra Forejtová — #10Sml6

    superkarma: 0 16.06.2015, 17:21:40
  9. [12] lvicem [*]

    Krásná akce, uvítala bych ji také v Olomouci

    superkarma: 0 16.06.2015, 16:25:42
  10. [11] Vendááá [*]

    jé, to bude super akce, škoda, že jsem na 4 měsíce mimo prahu Sml80

    superkarma: 0 16.06.2015, 16:19:55
  11. [10] Věra Forejtová [*]

    vladka321 — #8 Teda, smekám Sml16 sice při koukání na fotky polykám na prázdno, ale tuhle výrobu asi vzám hned na začátku Sml15 Ale fotka vypadá božskySml67

    1. na komentář reaguje samecka — #13
    2. na komentář reaguje vladka321 — #14
    3. na komentář reaguje Eva_Fl — #15
    superkarma: 0 16.06.2015, 15:48:45
  12. avatar
    [9] Hanula [*]

    vladka321 — #8Sml59Sml59Sml59Ty jsi teda šikulkaSml67

    1. na komentář reaguje vladka321 — #14
    superkarma: 0 16.06.2015, 15:17:35
  13. avatar
    [8] vladka321 [*]

    Kristina Vodičková — #3 Hanula — #4 glady — #5 Tento sýr opravdu pochází z Kypru, či Turecka. A ve zkratce se vyrábí asi takto: Mléko ohřejeme na 60st.C, poté rychle zchladíme na 32st.C a zasýříme. Po cca 35min. nakrájíme a rozdělíme na zrno. To držíme po dobu 25 min. na 40st. C. Následně přendáme do forem a necháme zcela odtéci syrovátku, stlačíme. Po 1 hod. dáme do 85 - 90 st. C zaočkované syrovátky, z níž jsme nejdříve odebrali tzv., vysířenou Ricottu. Lázeň udržujeme na této teplotě, dokud nám sýr nevyplave na povrch, což je 30 - 70 min.. Hlavně nesmíme dosáhnout bodu varu!!! Po vyplavání sýra na povrch ho odebereme děrovanou naběračkou, prudce zchladíme, zmáčkneme, aby vytekla přebývající tekutina, obalíme v soli, mátě a dáme na dobu 5 hod. odpočinout do lednice. Poté hned grilujeme, nebo uchováváme ve slaném nálevu - uff Sml16

    1. na komentář reaguje Hanula — #9
    2. na komentář reaguje Věra Forejtová — #10
    3. na komentář reaguje Eva_Fl — #16
    superkarma: 0 16.06.2015, 15:09:08
  14. avatar
    [7] glady [*]

    FAXÍK — #6 já budu o víkendu na Těrlicku u přehrady grilovat kapříka....tak se stav Sml59

    ať si to "PRAŽÁCI" užijou sami Sml30Sml30Sml30Sml30Sml30Sml30

    superkarma: 0 16.06.2015, 14:52:34
  15. [6] FAXÍK [*]

    Moc by se mi taková akce líbila, ale Prahu mám daleko Sml79

    1. na komentář reaguje glady — #7
    superkarma: 0 16.06.2015, 14:49:02
  16. avatar
    [5] glady [*]

    vladka321 — #2tak neváhej a pošli receptík.....bez toho dojení, prosímSml30Sml30Sml30

    vypadá úúúúžasněSml36

    1. na komentář reaguje vladka321 — #8
    superkarma: 0 16.06.2015, 14:40:37
  17. avatar
    [4] Hanula [*]

    vladka321 — #2Sml16to je úžasné - mám pocit, že jsem tento sýr jedla na Kypru....

    1. na komentář reaguje vladka321 — #8
    superkarma: 0 16.06.2015, 14:36:20
  18. avatar
    [3] Kristina Vodičková [*]

    vladka321 — #2 Tak ten už dlouho chci ochutnat a na tom grilu vypadá lákavě!Sml22

    1. na komentář reaguje vladka321 — #8
    superkarma: 0 16.06.2015, 14:34:32
  19. avatar
    [2] vladka321 [*]

    Tak k vám na grilovačku se nedostanu, alespoň vám pošlu malou ochutnávku grilovaného sýra tzv. "Halloumi", který jsem vyrobila doslova od prvopočátku, kdy jsem si sama nadojila mléko Sml16

    1. na komentář reaguje Kristina Vodičková — #3
    2. na komentář reaguje Hanula — #4
    3. na komentář reaguje glady — #5
    superkarma: 1 16.06.2015, 14:32:31
  20. avatar
    [1] Hanula [*]

    Sml16koukla jsem do kalendáře - mám čas, tak soutěžím....Sml67

    superkarma: 0 16.06.2015, 13:39:46

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Výzkum žena-in.cz – téma bolest, horečka a nachlazení
Trápí vás exém? Zapojte se do testování RadioXar

Náš tip

Doporučujeme