Zavařovací sezóna zdaleka neskončila, ale dnešní zavařovací téma v magazínu ano. Zavařovali jste kde co – nejen ovoce a zeleninu, ale třeba i maso. Nyní je na čase vybrat jeden příspěvek, který si vyslouží odměnu...

Končím zavařovací téma, milé dámy (a pánové)!

I když mě dnes nejvíce pobavil příspěvek čtenáře Fulfy o tom, jak si to v životě několikrát zavařil, přeci jen je trochu mimo téma. Tak jsem se nakonec rozhodl dárkem ocenit čtenářku s nickem...

Gratuluji k dárku: balíček s knihou Francouzky netloustnou - kuchařka a k ní fruit dessert Extra Jam od Hamé.
Obdržíte ho poštou tak do tří týdnů.

francozkye-jam

Zítra

Těšte se na naší redakční Sašenu (vysvětlím aneb drby z redakce: Takto kolegyňce Alexandře Stužkové s oblibou říká na poradách šéfredaktor a ona ho za to častuje zdrobnělinou Radečku), která se vrátila z dovolené plná sil. Editovat bude měsíční téma...

Tádydádydá!

Reklama