Bulvár

A co umění kulinářské?

Děkujeme za příspěvek i připomenutí dalšího uměleckého oboru, kterým je vaření

Pěkný a slunečný den všem čtenářkám i redakci. Pro mě je umění kdeco. Kino, divadlo, výstavy, koncerty, procházka krásnou přírodou, muzika v autě naplno, naše „workshopy" s keramikou, batikováním, malováním na hedvábí, teď i s Tiffany technikou. (Všechno mě moc baví, i když talentu jsem moc nepobrala), ale moje NEJ je fotografování.

A to ještě není všechno. Na jedno umění jste ve výčtu zapomněli i Vy, a to na umění kulinářské. Ráda vařím a peču nové věci. A poslední dobou si to i dokumentuju a mám tím pádem z jednoho díla požitek několikanásobný. První při konzumaci, další při každém následném pohledu na fotku (tedy pokud se povede).

Posílám něco na ukázku.

mix

Letošní jaro se chystám jít zvěčnit až dnes odpoledne, zatím nebyl čas, tak aspoň něco z loňska. A etiopské řezy jsou z poslední neděle, taky mňamka, jenom, až je budete péct podle receptu z internetu, nezapomeňte přidat do těsta cukr (aspoň mně by tam tedy chyběl).

Takže přeju všem pěkné kochání, ať se vydáte za uměním kamkoliv.

Monkee

Pozn. red.: text nebyl redakčně upraven.

No vida, na vaření bych zapomněla. To bude asi tím, že moc vařit neumím. Nebo spíš nepatří k mým silným stránkám.

A co vy, milé ženy-in? Co umíte a čím byste se chtěla dnes pochlubit? Jaký druh umění je vám nejbližší? Věnujete se nějaké tvorbě, nebo umělecké činnosti? Napište nám na dnešní téma

redakce@zena-in.cz

   
23.03.2010 - Blog redakce - autor: Dana Haklová

Komentáře:

  1. avatar
    [7] vodfon, kolie [*]

    KrásaSml59

    superkarma: 0 25.03.2010, 14:58:48
  2. avatar
    [6] mio [*]

    monkee — #5 já vím, že kdo ho používá, ten si ho nemůže vynachválit. Manžel v něm jednou uvařil španělské pyré (původně to měli být ptáčci..) a já kolem toho vždy chodila málem po špičkách..nene, radši budu vařit dýl, ale v kliduSml30

    superkarma: 0 23.03.2010, 15:44:31
  3. avatar
    [5] monkee [*]

    mio — #4 Na maso a ovoce je dobrý, ségra v něm vaří dokonce i přílohový brambory. Ale luštěniny fakt nee.

    1. na komentář reaguje mio — #6
    superkarma: 0 23.03.2010, 15:39:14
  4. avatar
    [4] mio [*]

    monkee — #3 taky dobrý! já se tohoto Papinova hrnce bojím jak čert kříže a i když mi ho kdosi darem věnoval, nepoužívám!

    1. na komentář reaguje monkee — #5
    superkarma: 0 23.03.2010, 15:20:37
  5. avatar
    [3] monkee [*]

    mio — #2 Tak to já jsem si v kuchyni udělala pěknou mozaiku na lince varem čočky v papiňáku Sml30

    1. na komentář reaguje mio — #4
    superkarma: 0 23.03.2010, 15:16:15
  6. avatar
    [2] mio [*]

    Pálivka — #1 to ano- mojí matce například vybuchlá rajčata z papiňáku vytvořila zajímavou malbu v kuchyniSml54

    1. na komentář reaguje monkee — #3
    superkarma: 0 23.03.2010, 15:08:46
  7. [1] Pálivka [*]

    Určitě kulinářské umění je také dobré a dokonce se dají z různé zeleniny udělat pěkné výtvory

    1. na komentář reaguje mio — #2
    superkarma: 0 23.03.2010, 14:17:54

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: intimní kosmetika
Anketa: Pečete bábovky?
Jaké hračky kupujete svým vnoučatům?
Anketa pro maminky: Jaké kupujete hračky svým dětem?
Výzkum na téma kašel
Průzkum na téma finanční zajištění

Náš tip

Doporučujeme