Představte si tradiční pracovní odpoledne. Sledujete bedlivě hodiny, abyste nepřišla pozdě do školky. Doběhnete do školky, couráte se domů a opatrně vyzvídáte, co se dnes ve školce dělo. Během rozhovoru přemítáte, co asi budete vařit k večeři. Co máte už v lednici a co je třeba ještě koupit. Při představě fronty v supermarketu chcete raději odjet na opuštěný ostrov.

BONDUELLE Bon menuMáme pro Vás skvělý tip! Pořiďte si do spíže/zásoby výrobky BONDUELLE Bon menu a budete za hvězdu. Rodina si pochutná na vyváženém a kvalitním jídle. O čem je řeč? Fazole. Obsahují průměrně přibližně 20 -25% bílkovin, 1 -1,5% tuku, 55 - 62% sacharidů a 3 - 4% vlákniny. Z vitamínů obsahují zejména provitamin A a komplex vitamínů B. Fazole jsou základní potravinou mnoha národů. V Čechách jsou stále ještě dosti opomíjené. Francouzi jsou gurmáni a na fazole si potrpí. Konzumují  na 20 různých druhů fazolí či fazolových lusků.

Výrobková řada BONDUELLE Bon Menu jsou bílé nebo červené fazole v různých chutných omáčkách. Vyzkoušet můžete Chilli, kari, Tomato, Barbecue či Mexicana omáčky. Fazole nemusíte dlouze namáčet ani vařit. Stačí otevřít plechovku, ohřát a podávat. Tak snadné to je. Jsou skvělým zpestřením k masu, na grilovací párty či zapečené v bramboře se sýrem. Vyzkoušejte je i zapečené s vajíčkem k pozdní snídani. Osvědčená kombinace na toustu s máslem a se sýrem je také stálicí. Já je mám ráda i jen tak, jako svačinku. Omáčky jsou opravdu vynikající. Zde je naše inspirace. Vyzkoušejte J

Zapečený toast s fazolkami a sýrem

Snack pro 4 osoby

BONDUELLE Bon menu

Ingredience: 2 plechovky Bonduelle Bon Menu fazolí v omáčce, pečivo, máslo, strouhaný sýr

Postup:

  1. Toasty nebo jiné pečivo namažeme máslem.
  2. Toasty pokryjeme našimi oblíbenými fazolkami v omáčce a posypeme sýrem.
  3. Zapečeme v troubě.

Tomato fazole s rybou

Hlavní jídlo pro 4 osoby

BONDUELLE Bon menu

Ingredience: 3 plechovky Bonduelle Bon menu Tomato, 4 filety bílé ryby, tymián, cherry rajčátka, máslo, sůl, pepř, citrón

  1. Filety ryby osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a upečeme v troubě na másle na 180°C po dobu asi 15 minut.
  2. Fazolky posypeme trochou tymiánu a zahřejeme spolu s cherry rajčátky.
  3. Rybu pokapeme citrónem a podáváme s ohřátými rajčatovými fazolkami.
Reklama