Novinky

4 druhy zeleninových hranolek

Rády něco přikusujete když sedíte doma večer u televize a nechcete aby to bylo až moc nezdravé? Pak byste mohly vyzkoušet hranolky z batát, cukety, mrkve a chřestu. Podívejte se na rychlý videorecept a můžete hned zítra nakoupit suroviny a večer si připravit zdravé pohoštění.

   
25.01.2017 - Redakční novinky - autor: Kristina Vodičková

Komentáře:

  1. avatar
    [21] jajynka [*]

    úplně luxusní hranolky si poměrně pravidelně vyrábím z tuřínu. Lehce povařím, nechám okapat a zchladnout, pak potřu lehce olivovým olejem pečící papír, okořením a peču v dosti vyhřáté troubě. Pro můj mlsný jazyk jsou chuťově ještě o fous lepší než hranolky z celeru Sml59

    superkarma: 0 26.01.2017, 08:56:05
  2. [20] joker [*]

    taky jsem měla celerové a chutnají mi

    superkarma: 0 25.01.2017, 18:06:19
  3. avatar
    [19] Myškomedvídek [*]

    ještě jsem to nedělala vyzkoušímSml80

    superkarma: 0 25.01.2017, 15:44:15
  4. avatar
    [18] 135evik [*]

    gerda — #16Celerové jsem také zkoušela a chutnaly mi.Sml22

    superkarma: 0 25.01.2017, 15:38:38
  5. [17] babinka [*]

    díky za tipy...Sml67

    superkarma: 0 25.01.2017, 14:36:23
  6. avatar
    [16] gerda [*]

    Asi 2x jsem si v troubě udělala celerové a docela mi chutnaly. Jen je s tím hodně práce, celer je tvrdý a než se zpracuje...Sml15

    1. na komentář reaguje 135evik — #18
    superkarma: 0 25.01.2017, 13:51:55
  7. avatar
    [15] Hanula [*]

    Sml16pro mě dobrý tipSml67

    superkarma: 0 25.01.2017, 12:26:39
  8. [14] cilani [*]

    amphora — #13aha, děkuji za informaci Sml16

    superkarma: 0 25.01.2017, 12:04:51
  9. avatar
    [13] amphora [*]

    cilani — #11 akrylamid vzniká také jako nežádoucí produkt při tepelné úpravě potravin.

    1. na komentář reaguje cilani — #14
    superkarma: 0 25.01.2017, 11:36:59
  10. [12] cilani [*]

    jarka1234 — #9 jj, taky je děláme v troubě z brambor, jsou lepší Sml16

    superkarma: 0 25.01.2017, 10:52:06
  11. [11] cilani [*]

    peetrax — #8tak jsem to našla. Týká se to zeleninových chipsů (průmyslově vyráběných) ty mají všeho špatného prý více, než bramborové chipsy. Takže těch doma vyráběných chipsů se to asi netýká. Ovšem zmiňují tam nějaký akrylamid, který je škodlivý a tvoří se prý i při pečení, pražení.. ale detaily neznám. Nemohu ani posoudit nakolik je článek pravdivý, tak to nechám na chytřejších.. http://ekonomika.idnes.cz/zdrave-zeleninove-chipsy-podvod-dot-/test.aspx?c=A161230_200546_ekonomika_ane

    1. na komentář reaguje amphora — #13
    superkarma: 0 25.01.2017, 10:51:06
  12. [10] cilani [*]

    peetrax — #8vydrž, hledám to, ať nešířím bludy.. Sml33

    superkarma: 0 25.01.2017, 10:46:03
  13. avatar
    [9] jarka1234 [*]

    peetrax — #8to snad ne. Občas dělám hranolky v troubě a rozhodně nejsou nasáklé tukem jak z fritézySml58

    1. na komentář reaguje cilani — #12
    superkarma: 0 25.01.2017, 10:41:25
  14. avatar
    [8] peetrax [*]

    cilani — #5 když to uděláš doma v troubě, tak je to stejně škodlivé jako když to někde dělají v tuku? Sml14 Sml6

    1. na komentář reaguje jarka1234 — #9
    2. na komentář reaguje cilani — #10
    3. na komentář reaguje cilani — #11
    superkarma: 1 25.01.2017, 10:37:07
  15. avatar
    [7] jarka1234 [*]

    Nemyslím,že jsou o moc zdravé než klasické hranolky,ale dala bych si z cukety nebo mrkveSml58

    superkarma: 0 25.01.2017, 09:50:16
  16. avatar
    [6] Eva_CZ [*]

    Hranolky jim tak 4x do roka - a to si dam opravdu HRANOLKY.

    superkarma: 0 25.01.2017, 09:35:57
  17. [5] cilani [*]

    delfi.na — #4ale někde na mě už vyskočilo, že skutečně není pravda, že by zeleninové chipsy či hranolky byly zdravější, ba naopak, ale vůbec už nevím kde. Nejím to, tak jsem to podrobněji nezkoumala..

    1. na komentář reaguje peetrax — #8
    superkarma: 1 25.01.2017, 09:29:24
  18. avatar
    [4] delfi.na [*]

    orsulikova — #3 ale tam není žádný tuk, dává se to jen na pečící papír a do trouby

    1. na komentář reaguje cilani — #5
    superkarma: 2 25.01.2017, 09:16:29
  19. [3] orsulikova [*]

    Zdravé to není o nic víc než klasické bramborové hranolky. Jde o tuk, ve kterém se připravují.

    1. na komentář reaguje delfi.na — #4
    superkarma: 0 25.01.2017, 09:09:16
  20. [2] MARIE MATEJKOVA [*]

    Tomu dávám Sml67,víc netřeba dodávat.

    superkarma: 0 25.01.2017, 08:44:31
  21. [1] kantor10 [*]

    tohle opravduSml23

    superkarma: 0 25.01.2017, 08:43:01

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Výzkum žena-in.cz – téma bolest, horečka a nachlazení
Trápí vás exém? Zapojte se do testování RadioXar

Náš tip

Doporučujeme