.

10 jednoduchých receptů na zeleninové občerstvení pro návštěvy

Novinky

10 jednoduchých receptů na zeleninové občerstvení pro návštěvy

Chystáte doma večírek a rády byste připravily něco jiného, než klasické pohoštění s chlebíčky? Podívejte se na následující video a možná v něm najdete inspiraci na zdravější pochutiny k vínu. Samozřejmě si je můžete udělat i jen taky samy sobě k večernímu sezení u televize.

   
12.10.2017 - Redakční novinky - autor: Kristina Vodičková

Komentáře:

  1. avatar
    [15] gerda [*]

    Kristina Vodičková — #14Děkuji za odstranění zrádné samohlásky. Sml24 I tak se to dá vyřešitSml52

    superkarma: 0 13.10.2017, 15:24:59
  2. avatar
    [14] Kristina Vodičková [*]

    Suzanne — #11 Dýni si peču jako přílohu k masu hodně často, ale cuketu bych bez dochucení asi jedla jedině syrovou, ta je pro mě chuťově hodně plochá. Sml16 Kterou dýni kupujete nejčastěji?

    1. na komentář reaguje gerda — #15
    superkarma: 0 13.10.2017, 14:43:47
  3. [13] Wally [*]

    Suzanne — #11Ale tady bylo opakovaně řečeno, že videa jsou natolik srozumitelná, že překladače netřeba. Sml30Sml30Sml30

    superkarma: 0 13.10.2017, 13:54:53
  4. avatar
    [12] gerda [*]

    Kristina Vodičková — #7Takže to musím opravdu říct naplno? Ve slově Chlapy je hrubka jak Sml21. Stále neopravená. Redaktor by měl znát z češtiny alespoň základy.Sml15

    superkarma: 1 13.10.2017, 13:39:46
  5. avatar
    [11] Suzanne [*]

    Wally — #8 S čínskými znaky nebo s azbukou by byl ve vyhledávači problém, musela bych přepnout klávesnici. S anglickým slovíčkem potíž není - nacvakám, vyjede Sml58

    Kristina Vodičková — #7 Určitě to taky bude dobré Sml22 I když mně v poslední době chutná cuketa nebo dýně jen tak upečená v troubě, neobalená, dokonce i neslaná. A i tak jsou chutě velmi intenzivní Sml22

    1. na komentář reaguje Wally — #13
    2. na komentář reaguje Kristina Vodičková — #14
    superkarma: 0 13.10.2017, 12:58:22
  6. avatar
    [10] gerda [*]

    Kristina Vodičková — #7Čeština je ošemetná. Po zkušenostech zde se ani nedivím, když dostává přednost angličtina.Sml30 Nějaký ypsilon na nepatřičném místě se tam jistě snese.Sml57

    superkarma: 1 13.10.2017, 12:17:38
  7. [9] Slava901 [*]

    Wally — #8 . . na čínský jazyk se těším . . Sml16

    superkarma: 0 13.10.2017, 10:59:24
  8. [8] Wally [*]

    Proč nejsou videa i v jiných řečích, když jsou tak jasná a srozumitelná. Minule tady měly dámy dost problém s francouzštinou. Ráda bych viděla jak by se poprala s ruštinou, čínštinou.Sml59Sml59Sml59

    1. na komentář reaguje Slava901 — #9
    2. na komentář reaguje Suzanne — #11
    superkarma: 0 13.10.2017, 10:54:28
  9. avatar
    [7] Kristina Vodičková [*]

    Suzanne — #4 Je pravda, že nejvíce to oceníme my ženy Sml30 chlap asi zeleninu zobat nebude. Taky budu pár receptů zkoušet, hlavně ty s parmezánem a čedarem Sml67

    1. na komentář reaguje gerda — #10
    2. na komentář reaguje Suzanne — #11
    3. na komentář reaguje gerda — #12
    superkarma: 0 13.10.2017, 10:47:14
  10. avatar
    [6] monkee [*]

    Suzanne — #4 gerda — #5 I když pro mě anglicky no problem, souhlasím s Gerdou.

    Webovky jsou pro Češky a téma by si zasloužilo ne kopírování (odkudkoli, to prostě zvládám sama), ale aktivní převedení do češtiny, tzn. fotky a popis toho, jak K. Vodičková (případně "a spol.") tyto recepty realizuje.

    Bezduché kopírování není podle mě novinařina - což je můj vzkaz pro ředitele a šéfredaktora R. Kříže. To prostě může dělat holka na mateřské za 66 Kč/hod. (minimální mzda).

    superkarma: 2 13.10.2017, 10:35:21
  11. avatar
    [5] gerda [*]

    Suzanne — #4Já se na to znovu podívala. A opravdu musím opakovat, že pro mě je český slovní doprovod nutný. Co mi pomůže, že na obrázku poznám druh zeleniny, co je mi platné, když pochopím z anglického slova, že jde o sůl, pepř, vejce - ale ostatní složky receptu jsou pro mě nesrozumitelné? Nemůžu je vynechat, jinak by to asi dobré nebylo. Pochybuji, že na českém magazínu nezáleží na jazyku a měl by stačit (i pro blbce jako já) Sml30 obrázkový návod. Úřední řeč je zatím pořád čeština. Doufám.

    1. na komentář reaguje monkee — #6
    superkarma: 2 13.10.2017, 09:51:04
  12. avatar
    [4] Suzanne [*]

    Kristino, je to super, já takovéhle dobroty nedělám pro návštěvy, ale sobě do práce k obědu nebo doma k večeři. Můj muž si ode mě zobne a dorazí se něčím těžším Sml30 Ale díky za výbornou inspiraci. A že je to v aj mi nevadí, prostě to tu nikdo nenatočil a stejně je to obrázkové. A já si alespoň obnovím či rozšířím slovní zásobu. Sml22

    1. na komentář reaguje gerda — #5
    2. na komentář reaguje monkee — #6
    3. na komentář reaguje Kristina Vodičková — #7
    superkarma: 1 13.10.2017, 09:02:48
  13. [3] babiS [*]

    já ted vařím hlavně ze zeleniny ze zahrádky

    superkarma: 0 12.10.2017, 18:22:40
  14. avatar
    [2] gerda [*]

    ČESKY!!!Sml31

    superkarma: 15 12.10.2017, 17:49:01
  15. [1] iřka [*]

    Sml59Sml59Sml67

    superkarma: 1 12.10.2017, 17:43:51

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Výzkum žena-in.cz – téma bolest, horečka a nachlazení
Trápí vás exém? Zapojte se do testování RadioXar

Náš tip

Doporučujeme